Teamspeak

Als u gebruik wil maken van onze Teamspeak server moet u een Teamspeak client installeren op u Laptop of PC. Deze software is gratis te downloaden. Als u wil praten is uiteraard een microfoon vereist, bijvoorbeeld een Headset, Webcam microfoon, ingebouwde microfoon van de laptop of een USB Microfoon.
Voor een telefoon moet je een app installeren uit de play store van Android of IOS. Deze app is te kopen tegen een kleine vergoeding (1,19). Heb je deze eenmaal gekocht kun je die ook onder hetzelfde account op meerdere telefoons of tablets installeren. 

Hieronder is een filmpje te bekijken hoe Teamspeak in te stellen is. Let op het server adres in de video is niet correct, zie boven de video de juiste link.  Verder zijn hieronder verschillende download linkjes te vinden van Teamspeak.

Hou bij het gebruik van onze gateway/Repeater server altijd wat ruimte tussen de “doorgangen” zodat een gebruiker via een andere ingang zich ook in kan melden. Speciaal hiervoor is er een handige plugin voor Teamspeak. klik hier om deze “Ampel” plugin aan Teamspeak toe te voegen. 

Teamspeak configuratie filmpje

* adres teamspeakserver: .cbjdxclub.nl

Teamspeak Downloads

Teamspeak Windows 32Bit
Teamspeak Windows 64Bit
Teamspeak MacOS 64bit
Teamspeak Linux 32bit
Teamspeak Linux 64bit