Over ons

Deze website is zoals de naam al aangeeft van de CBJunkies. Wij zijn een club van mensen welke zich bezig houden met CB. Dit in de ruimste zin van het woord.  Leden van onze club zijn bijvoorbeeld actief op DX gebied of houden zich bezig met gebruik van CB in combinatie met internet.
Middels deze website proberen we zoveel mogelijk informatie te geven over onze club. Iedereen is welkom.  De doorgewinterde ervaren CB gebruiker, maar ook de nieuweling die het verschil tussen een antenne en een microfoon nog niet weet. 😉 Contacten onderling zijn mogelijk via de CB, onze Repeaters, Zello en via onze Teamspeak kanalen. Wij staan ook open voor elk idee wat binnen onze club bruikbaar en uitvoerbaar is. Ook gebruikers van LPD of PMR zijn van harte welkom. Uiteraard ook vanuit het Buitenland. 

Het aanvragen van een clubcall is gratis en daarmee is het voor iedereen mogelijk om te laten zien dat je lid van de CBJunkies bent.
Een callsign bestaat uit de prefix van het land (voor Nederland is dat 19) gevolgd door CBJ (de afkorting voor onze club.) en een uniek nummer (bijvoorbeeld 250) en ziet er dan dus zo uit 19CBJ250. Meer informatie is ook te vinden in onze Facebook groep.
Vragen kunnen gesteld worden via Email ons adres is:  info @ cbjunkies.nl.