Dit is wat wij doen, we proberen mensen weer bij elkaar te krijgen op de 27mc, ook omdat er geen conditie meer zijn  op de 27mc , proberen  wij doormiddel  van gateways te plaatsen op verschillende plekken  in ons land,  zodat het toch mogelijk gemaakt kan worden om zo via de radio toch in contact te kunnen komen met andere mensen.    Wij zijn natuurlijk te horen op kanaal 35  27355 FM   . Momenteel hebben we een gateway’s door deels van Nederland staan.  Het 24/7 CB RADIO CBJUNKIES NETWORK is beetje bij beetje aan het uitbreiden. Wilt u ook mee doen met ons project, stuur dan even een mailtje naar cbjunkies.nl@gmail.com , voor meer informatie, staan wij  klaar voor u om u verder te helpen.

 Ook is er over na gedacht , dat mensen die geen radio meer hebben , of  geen antennes mogen of kunnen plaatsen toch ook met ons mee kunnen doen , wij gebruiken hiervoor het programma teamspeak 3 . Dit maakt het mogelijk om toch in contact te komen met andere mensen op verschillende plaatsen in ons land, het enigste wat wij u vragen is gewoon om lid te worden van de Cbjunkies dx club en dit is geheel gratis . Mocht u echter geen verstand hebben van hoe het allemaal geïnstalleerd moet worden , geen paniek , we kunnen u daarmee ook helpen   Wat wij ook proberen is om elkaar te helpen, en van elkaar te leren, 

 


TEAMSPEAK

De CBJUNKIES – DX Club, beschikt over een eigen Teamspeak-server. Teamspeak is een programma waarmee er tussen computers via IP audioverbindingen gelegd kan  worden . Het programma maakt in tegenstelling tot Skype gebruik van de mogelijkheid meerdere personen in een kamer te laten samenkomen en te laten praten. Ook biedt het programma mogelijkheden om aan de kamer een echte 27 MHz set te hangen zodat de gebruikers in die betreffende kamer ook via de aangesloten 27 MHz-set live mee  kunnen babbelen.

Voor het gebruik van Teamspeak is het gebruik van een Microfoon noodzakelijk 

Het programma teamspeak kan hier worden gedownload:
DOWNLOAD TEAMSPEAK3

ONZE TEAMSPEAK ADRES IS: CBJUNKIES.MIJNTS3.NL