IWAB.... IEDEREEN WORDT ALSMAAR BETER.

IWAB staat voor:

IEDEREEN WORDT ALSMAAR BETER.

 

Dit betekent dat iedereen , wijs, kan worden als je de kennis gewoon kosteloos wilt delen.
Mijn leermeester PA3CGE gaf aan een 4-tal personen tekst en uitleg , zo goed dat we allen voor C geslaagd waren.
Anno 1984 *)

Nu had ik dus vanaf nul alles geleerd en met zo weinig fouten het examen in Utrecht gedaan , dat er werd beslist:
JIJ GAAT LESGEVEN

Zo is het gekomen , eerst gewoon bij me thuis en steeds 8 a 12 personen.
Dat was wel succesvol.

Maar door mijn werk , veel in het buitenland , moest ik stoppen. In 2009 weer begonnen met wat mensen helpen voor hun N of F en met plezier…
Maar door wat onenigheid was ik daar niet meer welkom…. Dezelfde tijd was er een persoon die keihard beweerde dat ik GEEN les kon geven omdat ik geen ing. voor mijn naam heb…. Vrienden van me hadden zoiets over een website maken , best moeilijk en misschien wel niets voor mij…

Ik kreeg ruimte om de site te maken en kijk hier …

Nog steeds niet volledig en vast ook met fouten. Maar wel een belangrijk deel van mijn hobby.

Gelukkig doe ik het niet alleen , ook Mieke ,Balte en Hans , allen oud cursisten nemen met genoegen de lessen over , …..erg goed. Thuis lesgeven geeft een beter binding met de cursisten en het scoringspercentage was steevast 100%. On-line lesgeven is wel lastiger , wil wel gaan voor de 100% maar bleef in het slechtste jaar steken op 82%. Niet gek , maar de cursisten hebben de meeste inbreng , enthousiasme en doorzettingsvermogen om het tot een succes te maken.

Willem PA3KYH   

   www.iwab.nu

De lessen worden via dezelfde Teamspeak server gegeven als waar je de CBJunkies kunt bereiken, dus dat is makkelijk.